Mini retraite

Een dag voor jezelf waarin van alles mag en niets moet. 1 ding mag je vooraf aan jezelf beloven, je mobiel blijft in je tas.

Wil je lachen, schilderen, lummelen, even hangen in de hangmat, journalling, wandelen, stilte. Het kan allemaal. Een dag helemaal voor jou in de Friese natuur met prachtige vergezichten.

Inloop vanaf 9.30 uur. Start om 10.00 uur. Je maakt kennis met de andere deelnemers en we zetten met elkaar de intentie voor de dag klaar.

Daarna is het aan jou.

Het programma staat vast het is aan jou of je aan een ronde wilt deelnemen of niet. Je mag er ook voor kiezen om een ronde over te slaan en lekker te lummelen.

11.00-12.00 Lachyoga

Lachen geeft je ruimte, verlaagt je stress en zorgt voor een heerlijk gevoel. Neem daarbij de verschillende ademhalingsoefeningen en voel de zachtheid, de speelsheid.

12.00-13.00 Lunch

Een biologische lunch met salades, broodjes, sappen, verse thee, koffie

13.00 -14.00 Schilderen of boomstam ontvellen

Schilderen;

Voor je uit starend over het Friese landschap en schilderen wat er in je opkomt. Dat hoeft niet perfect te zijn. Het gaat erom dat je vanuit je hoofd komt.

Boomstam ontvellen

Met je hamer en je beitel zittend om de grond ontdoe je een stuk boomstam van zijn /haar vel. De rust van de herhaling van de beitel zorgen ervoor dat je kan wegdwalen naar het niets.

14.00-15.00 uur Wandelen langs rake vragen /journalling

Wandelen langs rake vragen

Rake vragen maken los wat vast zit. Volg het pad en voel wat een rake vraag met jou doet. Geef jezelf antwoord, schrijf het op.

Journalling

Lekker een uur schrijven. Alles wat er in je opkomt. Er is geen goed of fout. Het brengt je helderheid naar stappen die je wilt zetten.

15.00-16.00 uur Theetijd

Uitgebreide theeceremonie

16.00-17.00 uur Stilte gesprek

In stilte een gesprek voeren, dat kan! Ervaar hoe het is om niets te zeggen en wel de energie van elkaar te voelen.

17.00-18.30 Kampvuur en soep

Met een goed vuur en heerlijke biologische soep gaan we richting het einde van de dag. We zeggen wat er nog gezegd moet worden. Voor wie wil is er de optie om op de zeepkist te gaan staan en met anderen te delen wat de dag je heeft opgeleverd.

Investering voor deze dag is;

145 euro